Skip to main content

English Activity #4

Fill in the Blank Answers

Activity #4 Practice

  1. Where are you from?
    (De onde você é?)
    Answer: are
  2. What is your favorite color?
    (Qual é sua cor favorita?)
    Answer: is
  3. How are you feeling today?
    (Como você está se sentindo hoje?)
    Answer: are
  4. Are you a student?
    (Você é estudante?)
    Answer: Are
  5. What time is it?
    (Que horas são?)
    Answer: is
  6. Is she your sister?
    (Ela é sua irmã?)
    Answer: Is
  7. Where are they going?
    (Para onde eles estão indo?)
    Answer: are
  8. When is your birthday?
    (Quando é seu aniversário?)
    Answer: is
  9. Why are we here?
    (Por que estamos aqui?)
    Answer: are
  10. Is he at home now?
    (Ele está em casa agora?)
    Answer: Is